-19%

Xlash Mascara

(8 tuotearviota)

13.00

Xlash Mascara

13.00

decrease quantity increase quantity

Free Worldwide Shipping

Flexible payments

Great customer care

Sankarin ominaisuudet
check icon
Pysyy koko päivän
check icon
Pidentää, erottelee ja tuuheuttaa ripsiä
check icon
Sisältää hiilenmustia pigmenttejä
Tuotteiden tiedot

Innovatiivinen Xlash Mascara saa ripsesi näyttämään upeilta välittömästi samalla kun sen hoitavat ainesosat vahvistavat Xlash-ripsiseerumin ja Xlash PRO -ripsiseerumin ripsien luonnollista kasvua tukevaa vaikutusta. Xlash Mascaran lämpimällä vedellä pois peseytyvän koostumuksen ansiosta ripsiväri pysyy ripsissäsi täydellisesti säästä riippumatta, mutta se on helppoa ja vaivatonta poistaa. Ripsivärin kaareva harja auttaa levittämään ripsivärin tarkasti jokaiseen ripseen, erottelemaan ne kauniisti ja antamaan ripsillesi intensiivisen, mustan värin. Ripsistä tulee pidemmät ja ripsivärin kerrostettavan koostumuksen ansiosta juuri niin runsaat kuin itse haluat.

Pitkäkestoinen ja hoitava Xlash Mascara pitää ripsesi aina kauniina.

  • Pidentää, tuuheuttaa ja erottelee
  • Sisältää hoitavia vitamiineja
  • Peseytyy pois lämpimällä vedellä
  • Dermatologisesti testattu
Tärkeimmät ainesosat

E-vitamiini

Tehokas antioksidantti

Mehiläisvaha

Sisältää runsaasti A-vitamiinia

Karnaubavaha

Antaa pitkäkestoisuutta

Aqua, pigment black, butylene glycol, polyvinyl acetate, carboxymethyl hydroxyethyl cellulose-­ pathenol, tocopherol, preservayives.

Tärkeimmät ainesosat

E-vitamiini

Tehokas antioksidantti

Mehiläisvaha

Sisältää runsaasti A-vitamiinia

Karnaubavaha

Antaa pitkäkestoisuutta

Xlash-ripsiväriä

Näin käytät Xlash-ripsiväriä

Luokitus & arvostelut

Keskiarvoluokitus: 4.75

Kiitos!

Haluatko kirjoittaa toisen?

Luokitus

Korostut arvostelut:

Sussie

Paras ripsiväri.

Neda Al Maliki

Mahtava.

Sofie

Paras ripsiväri, jota olen käyttänyt.

Mariella

Mahtava ripsiväri!

Sofie

Paras ripsiväri, tuuheutta ja pituutta paakkuuntumatta. Pysyy koko päivän, ei tahraa. Kaikkien tulisi käyttää tätä ripsiväriä.

Xlash Mascara on ripsiväri, joka saa ripset näyttämään pitkiltä, tuuheilta ja erotelluilta. Ripsiväri sisältää E- ja A-vitamiineja, joilla on hoitava vaikutus. Hellävarainen ripsiväri sisältää hiilenmustaa pigmenttiä, joka varmistaa, että lopputulos näyttää intensiivisen mustalta. Xlash Mascara -ripsiväri pysyy koko päivän, sillä sen koostumus on vettä hylkivä.

Käsiteltyjen öljyjen ansiosta ripsiväri on helppo poistaa lämpimällä vedellä (40°C tai lämpimämpi) tai silmämeikinpoistoaineella.

Kyllä, Xlash Mascara hylkii vettä tiettyyn pisteeseen asti. Xlash Mascara -ripsiväri sisältää erityskäsiteltyjä öljyjä, joiden polymeerit varmistavat, että ripsiväri hylkii kosteutta päivän aikana.

Xlash Mascara tuo ripsiin tuuheutta, pituutta, joustavuutta ja kiiltoa.

FAQ

FAQ

Magazine

How to apply Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches

Näin käytät Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches – silmänympärysnaamioita

Näin käytät Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches – silmänympärysnaamioita Katso Xlash Cosmeticsin yksinkertaiset ohjeet Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches -silmänympärysnaamioiden käyttöön. Kurkista alta video! Vaihe 1: Ota meikit pois Ensimmäinen vaihe ennen Xlash Rejuvenating Eye Gel Patches -naamiolappujen käyttöä on poistaa meikit meikinpoistoaineella. Jatka kasvojen puhdistusta tämän jälkeen hellävaraisella ihonpuhdistustuotteella poistaaksesi epäpuhtaudet ja mahdolliset meikin […]

Kulmakarvaopas: Näin nypit kulmakarvat kotona

Kulmakarvaopas: Näin nypit kulmakarvat kotona Kulmakarvojen nyppiminen kotona ja täydellinen lopputulos ilman kosmetologikäyntiä? Kyllä kiitos! Xlashin kulmakarvaekspertit opastavat vaihe vaiheelta – tee näin. Ennen kuin aloitat Tarvitset: PinsetitPeilinKulmakynän Lyhennä tarvittaessa Jos kulmakarvasi ovat erittäin pitkät, voit aloittaa trimmaamalla ylimääräisen pituuden saksilla. Harjaa kulmakarvat alaspäin kulmakynän toisessa päässä olevalla harjalla, puhtaalla ripsiväriharjalla tai kulmageelillä. Leikkaa muodon […]

Brow lift header

BROWLIFT ELI KULMIEN LAMINOINTI

BROWLIFT ELI KULMIEN LAMINOINTI Browlift eli kulmien laminointi on suurin kulmakarvatrendi juuri nyt! Xlash Cosmetics haastatteli kulmakarvojen asiantuntijaa Heleneä, joka rakastaa kulmakarvoja yhtä paljon kuin me. Lue kaikki, mitä kulmakarvojen laminoinnista pitää tietää. Helene työskentelee Vackrast with Helene -hoitolassaan Ruotsin Tyresössä. Hän on työskennellyt kauneusalalla jo yli 30 vuotta ja on kosmetologiopintojen ohella kerryttänyt vuosien […]