-20%

Xbrow Eyebrow Serum

(29 tuotearviota)

36.00

Xbrow Eyebrow Serum

36.00

decrease quantity increase quantity

Maksuton toimitus

Joustavat maksuehdot

Loistava asiakaspalvelu

Sankarin ominaisuudet
check icon
Luonnollisen tuuheat & paksut kulmakarvat
check icon
Tuloksia 28 päivässä
check icon
Vegaaninen & Cruelty Free
Tuotteiden tiedot

Xbrow Eyebrow Serum -kulmaseerumi auttaa tekemään hennoista ja harvoista kulmakarvoista paksumman ja runsaamman näköiset jo 28 päivässä. Kulmaseerumin kliinisesti testattu ja tutkitusti vaikuttava koostumus hyödyntää kulmakarvojen luonnollista kasvua tukevaa peptidiä, joka yhdessä hoitavien ja kosteuttavien ainesosien kanssa vahvistaa ja ravitsee kulmakarvoja.

Tärkeimmät ainesosat

Pilkottu vehnäproteiini

Vahvistaa kulmakarvoja ja parantaa niiden kykyä sitoa kosteutta

Biotiinipeptidi

Yhdistelmä biotiinia ja peptidejä, jotka auttavat tukemaan kulmien kasvua

Hyaluronihappo

Tehokkaasti kosteuttava ainesosa, jonka kosteutta sitova vaikutus auttaa kulmakarvoja näyttämään paksummilta

Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Biotinyl Tripeptide-1, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Butylene Glycol, Hexylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanin, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Hyaluronic Acid, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide.

Käyttö:
Vaihe 1. Poista meikki ja puhdista kasvot. Varmista, että kulmakarvat ovat täysin kuivat.
Vaihe 2. Levitä ohut kerros Xbrow-seerumia kulmakarvoihin, niin lähelle ihoa kuin mahdollista.
Vaihe 3. Käytä Xbrow-seerumia päivittäin 6-8 viikkoa.
Vaihe 4. Kun olet saavuttanut haluamasi tulokset, ylläpidä niitä käyttämällä Xbrow-seerumia 2-3 kertaa viikossa.

Tärkeimmät ainesosat

Pilkottu vehnäproteiini

Vahvistaa kulmakarvoja ja parantaa niiden kykyä sitoa kosteutta

Biotiinipeptidi

Yhdistelmä biotiinia ja peptidejä, jotka auttavat tukemaan kulmien kasvua

Hyaluronihappo

Tehokkaasti kosteuttava ainesosa, jonka kosteutta sitova vaikutus auttaa kulmakarvoja näyttämään paksummilta

How to apply

This is how you apply Xbrow Eyebrow Serum

Luokitus & arvostelut

Keskiarvoluokitus: 4.07

Kiitos!

Haluatko kirjoittaa toisen?

Luokitus

Korostut arvostelut:

Linda(varmistettu kirjoittaja)

Parissa viikossa pientä havaintoa kulmien tuuhenemisesta. Kuitenkaan, tuote ei nyt aivan saanut karvoja rehahtamaan kuten olisin toivonut, vaan 20v sitten nyppimäni karvat ovat näemmä lopullisesti historiaa. Olen käyttänyt tuotetta nyt 6 viikkoa ja toinen kulmakarva näyttää paremmalta, erittäin hyvältä ja sain merkittäviä tuloksia! Toinen kulma taas tuntuu kasvattavan karvat aivan vääriin paikkoihin ja luonnollista kaarta ei ole olemassa. Kasvatusprosessi on haastava ja koska olen tottunut tietyn mallisiin kulmakarvoihin, niin hieman tympii epäsiistit sieltä täältä rehottavat karvat nyt tällä hetkellä. Hyvä tuote, jään odottamaan josko viimeistään seuraavan purkin kohdalla alkaisi olla omat luonnolliset karvat kasvaneet.

Sarah Savolainen(varmistettu kirjoittaja)

Ostin seerumin lähes kolme viikkoa sitten ja siitä saakka käyttänyt sitä joka ilta. En ole valitettavasti vielä huomannut tuloksia kulmissa, vaikka xlash ripsiseerumissa huomasin jo merkittäviä tuloksia kahden viikon käytön jälkeen. Seerumi on muuten kiva, hellävarainen applikaattori + ei ärsytä eikä kutita lainkaan kulmakarvoja. Täytyy seurata vielä jos muutoksia tuleekin kulmissa 🙂

malin

Olen niin ihastunut X-lashiin. Nypin kulmakarvani pilalle yläasteella, mutta nyt olen saanut ne takaisin.

Eve2

Paras ostamani tuote! Minulla on aina ollut lyhyet ja harvat kulmakarvat, joten ostin seerumin, ja lopputulos on upea. Olen saanut kauniit ja tuuheat kulmat kuukaudessa, enkä tule lopettamaan tuotteen käyttöä koskaan.

Yvonne Lundin

Olen erittäin tyytyväinen.

Xbrow Eyebrow Serum -kulmakarvaseerumi muotoilee epätasaisia, harvoja, ylinypittyjä ja hentoja kulmakarvoja, jolloin kulmakarvat saavuttavat täyden muotonsa ja täyteläisyytensä. Yhdistelmä vahvistavia ja kosteuttavia ainesosia tukee karvojen luonnollista kasvua ja parantaa niiden kiiltoa. Hellävarainen koostumus sisältää useita luonnollisia uutteita ja antioksidantteja. Kulmakarvaseerumin tulokset näkyvät neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Xbrow tukee vaikutelmaa tuuheista kulmakarvoista kolmella tavalla: 1. Vahvistavat ainesosat auttavat vahvistamaan ohuita kulmakarvoja (hydrolysoitu vehnäproteiini ja B5-provitamiini) 2. Aktiiviaineet tukevat kulmakarvojen luonnollista kasvua, jolloin harvat ja ylinypityt kulmat säilyttävät luontaisen tuuheutensa (biotiinipeptidi ja Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide) 3. Kosteuttava koostumus auttaa kulmakarvoja näyttämään tuuheammilta ja kiiltävämmiltä (hyaluronihappo, kasvipohjainen glyseriini ja aminohapot) Xbrow Eyebrow Serum -kulmakarvaseerumin päivittäinen käyttö voi saada kulmakarvat näyttämään tuuheammilta jo 28 päivässä.

Kyllä. Tuotteemme sopivat vegaaneille, sillä niissä ei ole eläinperäisiä ainesosia. Xlash ja Xbrow on kehitetty ja ja valmistettu EU:ssa (Ruotsissa ja Espanjassa). EU:n kosmetiikkalainsäädännössä kosmeettisen valmisteen ja sen ainesosien kaikenlainen testaaminen eläimillä on ehdottomasti kielletty.

FAQ

FAQ

Magazine

A close up shot of an eye

Denzel Rhodes: Ultimaattinen iltarutiini

Denzel Rhodes: Ultimaattinen iltarutiini Denzel Rhodes on tanssija ja malli, joka opiskelee samalla. Me Xlash Cosmeticsilla saimme tilaisuuden kurkistaa hänen iltarutiiniinsa ja nähdä, kuinka Denzel rentouttuu, häivyttää tummia silmänalusia sekä hoitaa silmäripsiään. P.S. Videolla on pieni yllätys! Denzel Rhodes on opiskelija, joka myös työskentelee mallina ja tanssijana. Seuraa Denzeliä Instagramissa @denzelrhoodes. Vaihe 1: Pidemmät ripset […]

XLASH COSMETICS YHTEISTYÖSSÄ LÄKARMISSION-ORGANISAATION KANSSA: TURVALLINEN SYNNYTYS

XLASH COSMETICS YHTEISTYÖSSÄ LÄKARMISSION-ORGANISAATION KANSSA: TURVALLINEN SYNNYTYS Lukemattomat äidit ja lapset kuolevat vuosittain synnytyksen aikana komplikaatioiden ja epävarmojen olosuhteiden vuoksi. Saadaksemme selville, kuinka Xlash Cosmetics voi auttaa pelastamaan äitien ja lasten henkiä, otimme yhteyttä Läkarmissionen-organisaatioon oppiaksemme lisää heidän työstään turvallisten syynnytysten mahdollistamiseksi. Kongon demokraattisessa tasavallassa on yksi maailman kokrkeimpia imeväiskuolleisuuksia maailmassa. Viitisentoista vuotta sitten Läkarmissionen-organisaatio […]

Brow lift header

BROWLIFT ELI KULMIEN LAMINOINTI

BROWLIFT ELI KULMIEN LAMINOINTI Browlift eli kulmien laminointi on suurin kulmakarvatrendi juuri nyt! Xlash Cosmetics haastatteli kulmakarvojen asiantuntijaa Heleneä, joka rakastaa kulmakarvoja yhtä paljon kuin me. Lue kaikki, mitä kulmakarvojen laminoinnista pitää tietää. Helene työskentelee Vackrast with Helene -hoitolassaan Ruotsin Tyresössä. Hän on työskennellyt kauneusalalla jo yli 30 vuotta ja on kosmetologiopintojen ohella kerryttänyt vuosien […]