UKK

Minne XLASH toimittaa tuotteita?

XLASH Cosmetics toimittaa tuotteita ympäri maailmaa lukuun ottamatta maita, joissa meillä on yhteistyökumppanit. Jos et löydä maatasi, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua.

MITÄ AINESOSIA XLASH SISÄLTÄÄ?

Kaikki ainesosat:
Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Biotinyl Tripeptide-1, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Butylene Glycol, Hexylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanin, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Hyaluronic Acid, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide.

TYYTYVÄISYYSTAKUU

Palvelemme viikoittain tuhansia asiakkaita, ja tavoitteenamme on pitää kaikki asiakkaamme tyytyväisinä. Jos kaikesta huolimatta et ole tyytyväinen Xlashilta tilaamaasi tuotteeseen, saat rahasi takaisin. Suosittelemme kuitenkin käyttämään Xlash Eyelash Serum -ripsiseerumia tai Xbrow Eyebrow Serum -kulmaseerumia vähintään 4–6 viikon ajan hyvien tulosten saamiseksi. Jos olet tyytymätön ostamaasi tuotteeseen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ja mainitse tilausnumerosi.

TOIMITUS JA PALAUTUS

Xlash.fi tarjoaa ilmaisen toimituksen ympäri maailman.
Tilaukset toimittaa Suomessa PostNord ja muihin maihin DHL.
Lähetämme tilauksesi arkisin 24 tunnin kuluessa.
Toimitusaika:
Suomi: 2-4 arkipäivää
Eurooppa ja Irlanti 3-7 arkipäivää
Muut maat: 5-10 arkipäivää
Palautukset:

14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä ja sinetöidyssä pakkauksessa.

TOIMIIKO XLASH TODELLA?

Xlash-ripsiseerumi saa ripsesi todistetusti näyttämään pidemmiltä ja runsaammilta jo neljässä viikossa. Joillakin vaikutukset voivat näkyä hitaammin ripsien luonnollisesta kasvutahdista johtuen. Tutkimuksissamme 100% ripsiseerumia testanneista koki sen vaikuttaneen ripsien ulkonäköön 12 viikon käytön jälkeen.

Kuinka kauan tilauksen toimittaminen kestää?

Tilauksen käsittely kestää 1–2 arkipäivää. Sen jälkeen toimittamisesta vastaa kuljetusliike, kuten Royal Mail, DHL tai UPS. Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostitse lähetysilmoituksen, jossa on tilauksen seurantatunnus.

Mistä tiedän, että tilaukseni on toimitettu?

Kun tilauksesi on noudettavissa, saat vahvistuksen sähköpostitse.

En ole saanut tilaustani, mitä on tapahtunut?

Voit seurata tilauksesi etenemistä TÄSTÄ LINKISTÄ. Jos et löydä tilaustasi, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua.

Millainen toimitusmaksu XLASH-tilauksissa on?

Xlash tarjoaa maksuttoman toimituksen ympäri maailmaa.

Mitä teen, jos haluan palauttaa tilaamani tuotteen?

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Veloitetaanko minulta veroja tai tullimaksuja?

Asiakkaat EU-maissa:
Jos asut EU-maassa, voit tehdä tilauksen EU-verkkosivustomme kautta tuontiveron välttämiseksi. Lähetämme EU-sivustomme kautta tehdyt tilaukset Euroopasta.
Asiakas vastaa mahdollisista veroista ja tullimaksuista, jos EU-maahan lähetettävä tilaus on tehty kansainvälisen verkkosivustomme kautta.
Jos asut muussa kuin EU-maassa tai Yhdysvalloissa, vastaat toimituskustannuksista maahantuojana.
Selvitä tarkka summa paikallisilta tulliviranomaisilta ennen tuotteen ostamista, sillä emme vastaa näistä kuluista.

Pikatoimitus:
Verot tai tullimaksut voivat koskea kaikkia maita, ja sinun tulee tarkistaa omaa tilannettasi koskevat lait etukäteen. Jos kieltäydyt maksamasta näitä maksuja, tästä aiheutuvia lisäkustannuksia ei hyvitetä, vaikka et vastaanottaisi tuotetta.

Miksi postinumeroa ei hyväksytä?

Postinumeroa koskevaan virheilmoitukseen voi olla useita syitä. Sen tarkoituksena on varmistaa, että tilaukset pystytään toimittamaan asianmukaisesti ja ajallaan ilman osoitetta koskevia epäselvyyksiä.

Varmista, että postinumero on oikein.

Se tulee olla kirjoitettu oikeassa muodossa, eikä se saa sisältää erikoismerkkejä.

Voiko toimitusmaa olla muu kuin laskutusmaa?

Kyllä, jos maksat pankki- tai luottokortilla.

Voinko käyttää Xlash Eyelash Serum -seerumia, jos minulla herkkä iho?

Xlash Eyelash Serum -seerumin turvallisuus on tutkittu useissa riippumattomien tutkimuslaboratorioiden tekemissä tutkimuksissa. Testit ovat osoittaneet, että Xlash Eyelash Serum -seerumi on turvallinen aikuisten iholle ja silmille. Suosittelemme kuitenkin aina testaamaan tuotteen sopivuuden levittämällä sitä korvan taakse tai ranteeseen 48 tuntia ennen käyttöä.

Toimiiko tuote?

XLASH tekee ripsistä sekä pidemmän että vahvemman näköiset. Tarvitset kuitenkin hieman kärsivällisyyttä, jotta tuote ehtii vaikuttaa ripsiesi kasvuun. Neljän viikon kuluttua huomaat, että ripsesi ovat kasvaneet. Suosittelemme kuitenkin käyttämään tuotetta pidempään, jotta pääset näkemään upeita tuloksia.

Mistä saan lisätietoa tuotteesta?

Jos haluat lisätietoa meistä ja tuotteistamme, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] tai katso lisätietoa tuotesivuiltamme.

Voiko tuote sulaa/kuivua/jäätyä/vanheta?

Xlash-tuotteen käyttöaika on kuusi kuukautta sinetin avaamisen jälkeen. Avaamattomana tuote säilyy kolme vuotta

Suosittelemme säilyttämään tuotteet tasalämpöisessä ja kuivassa paikassa. Niitä voidaan säilyttää esimerkiksi jääkaapissa.

Onko Xlash-tuotteet valmistettu ilman eläinkokeita?

Kyllä, tuotteitamme EI ole testattu eläimillä.

Ovatko Xlash-tuotteet vegaanisia?

Xlash-tuotteet ovat 99,8-prosenttisen vegaanisia. Ne sisältävät laktoosientsyymiä pH-arvojen tasapainottamiseksi.

Mille ihotyypeille Xlash-tuotteet sopivat?

Xlash-tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, mutta suosittelemme aina kokeilemaan tuotetta pienelle alueelle 48 tuntia ennen käyttöä.

Levitä ohut kerros seerumia kyynärvarteen ja katso, miten ihosi reagoi. Jos mitään reaktioita ei ilmene, voit käyttää tuotetta.

Missä tuotteet valmistetaan?

Tuotteemme valmistetaan Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Etelä-Koreassa (geelisilmälaput).

Kuinka kauan Xlash-tuotteet säilyvät?

Xlash säilyy 6–8 kuukautta tuotteen sinetin avaamisen jälkeen. Avaamattomana tuote säilyy kolme vuotta

Miten Xlash-tuotteet tulee säilyttää?

Suosittelemme säilyttämään tuotteet tasalämpöisessä ja kuivassa paikassa. Niitä voidaan säilyttää esimerkiksi jääkaapissa.

Voinko käyttää Xlash Eyelash Serum -seerumia, jos minulla on ripsienpidennykset?

Kyllä, sillä Xlash Eyelash Serum on öljytön, joten sitä voi käyttää turvallisesti ripsienpidennysten kanssa.

Ihoni tuntuu ärtyneeltä käytettyäni Xlash-tuotetta.

Ei syytä huoleen, sillä Xlash-tuotteiden ainesosat eivät ole haitallista silmille, ja eri ihotyypit reagoivat eri tavoilla. Reaktion saattoi aiheuttaa jokin vitamiiniuutteistamme. Emme suosittele tuotteen käytön jatkamista ärsytyksen jälkeen. Tuote on helppo huuhtoa pois vedellä, sillä se on vesipohjainen. Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua.

Millainen palautus- ja hyvityskäytäntö teillä on?

Palvelemme viikoittain tuhansia asiakkaita, ja tavoitteenamme on pitää heidät kaikki tyytyväisinä. Jos kaikesta huolimatta et ole tyytyväinen Xlashilta tilaamaasi tuotteeseen, saat rahasi takaisin. Suosittelemme kuitenkin käyttämään Xlash Eyelash Serum -ripsiseerumia tai Xbrow Eyebrow Serum -kulmaseerumia vähintään 4–6 viikon ajan hyvien tulosten saamiseksi. Jos olet tyytymätön ostamaasi tuotteeseen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ja liitä mukaan tilausnumero.

Hyvitetäänkö toimitusmaksu, jos palautan tuotteen?

Ei hyvitetä. Saat lisätietoa tuotteen palauttamisesta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: [email protected].

Saamassani hyvityksessä on virhe. Mitä teen?

Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua.

Milloin saan hyvityksen?

Kun olet perunut tilauksen ja palauttanut tuotteet, palautamme pankki- tai luottokortiltasi mahdollisesti veloitetun summan kokonaisuudessaan. Ilmoitamme sinulle hyvityksestä sähköpostitse kohtuullisen ajan kuluessa. Palautamme maksamasi summan tavallisesti käyttämällä samaa maksutapaa, jolla maksoit ostoksesi. Lahjaksi ostettujen tuotteiden palautukset voidaan hyvittää vain tilauksen tehneen henkilön pankki- tai luottokortille. Käsittelemme hyvityksesi yleensä mahdollisimman nopeasti, kuitenkin 30 päivän kuluessa tilauksen perumisesta.

Tuote aiheutti allergisen reaktion. Saanko hyvityksen?

Totta kai. Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua.

Kuinka kauan palautuksen käsittelemisessä kestää?

Sen jälkeen, kun olet ottanut meihin yhteyttä sähköpostitse, prosessi kestää noin 1–2 viikkoa riippuen siitä, kuinka nopeasti saamme palautuksen.

Mitä teen, jos saan väärän tuotteen?

Jos jokin ostamasi tuote on vahingoittunut, viallinen tai väärä, voit vaihtaa tuotteen tai saada hyvityksen lainmukaisten oikeuksiesi mukaisesti. Jos tuote on mielestäsi viallinen, palauta tuote meille palautuskäytännön mukaisesti. Sinun tulee ilmoittaa asiasta ja ottaa meihin yhteyttä seitsemän päivän kuluessa saatuasi toimituksen. Jos sinulla on kysyttävää palautuksista, ota yhteyttä sähköpostitse: [email protected]

Saan virheilmoituksen kassalla, mitä teen?

Saamastasi virheilmoituksesta riippuen voit kokeilla seuraavia:

  • Kokeile käyttää toista selainta

  • Tyhjennä välimuisti ja poista evästeet

  • Tarkista pankkitilisi

  • Yritä myöhemmin uudelleen

  • Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Milloin veloitus näkyy luottokortillani?

Veloitus näkyy 24 tunnin kuluessa ostotapahtumasta.

Mitä maksutapoja voin käyttää?

Verkkokaupassamme käyvät maksutapoina Klarna ja pankki- tai luottokortti (VISA, MasterCard, American Express, Maestro ja Visa Electron).

Näitä vaihtoehtoja käyttämällä voit valita, haluatko maksaa tilauksesi heti vai myöhemmin tai jakaa maksun osiin.

Hyväksymämme maksuvaluutat ovat Englannin punta, Yhdysvaltain dollari, euro ja Ruotsin kruunu .

Mikä Klarna on?
Klarna on ruotsalainen maksupalveluiden tarjoaja, joka vastaa maksustasi kokonaan. Klarna tarjoaa sujuvan maksuvaihtoehdon yli 70 000 verkkokaupassa. Klarnan turvallista maksujen käsittelyä on käyttänyt jo yli 60 miljoonaa asiakasta ympäri maailman.

Mitä teen, jos maksuni hylätään?

Kortin myöntäjä voi tarkistaa tai vahvistaa maksun pankki- tai luottokorttia käytettäessä. Jos käyttämäsi kortin myöntäjä ei hyväksy maksuasi, emme hyväksy tilaustasi emmekä vastaa mahdollisista viivästyksistä tai toimittamatta jättämisestä, eikä meillä ole velvollisuutta ilmoittaa hylkäämisen syytä.

Voinko muuttaa laskutustietojani?

Kyllä, jos otat meihin yhteyttä, ennen kuin olemme käsitelleet ja lähettäneet tilauksesi.

En saanut tilausvahvistusta sähköpostiini. Onnistuiko tilaukseni?

Jos et saanut tilausvahvistusta sähköpostitse, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.

Sähköpostiosoite: [email protected]

Minua veloitettiin kahdesti, mitä teen`?

Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja ilmoita maksutietosi, niin autamme sinua.

Saan virheilmoituksen kassalla, mitä teen?

Saamastasi virheilmoituksesta riippuen voit kokeilla seuraavia:

  • Kokeile käyttää toista selainta

  • Tyhjennä välimuisti ja poista evästeet

  • Tarkista pankkitilisi

  • Yritä myöhemmin uudelleen

  • Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Minulla on ongelmia maksun kanssa, mitä teen?

Emme voi käsitellä tilaustasi, ennen kuin olet maksanut sen kokonaan. Voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla täyttämällä tarvittavat tiedot Tilauksen yhteenveto -sivulla.

Joku varasti luottokorttini ja teki tilauksen sivustossanne, mitä teen?

Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua.

Mistä tiedän, että henkilötietoni on suojattu?

Emme tallenna pankki- ja luottokorttitietoja.

Mikä Xlash Eyelash Serum -seerumi on?

Xlash Eyelash Serum on ajaton, luonnollisia ainesosia sisältävä tuote.

Se on suunniteltu nykyaikaiselle naiselle, joka haluaa tuloksia aikaansaavia ja toimivia tuotteita.Kauneudenhoitotuotteemme pyrkivät korostamaan luonnollisen kauneuden ihannetta ympäri maailmaa.

Yhdistämme tuloksekasta tieteellistä tutkimusta ja tehokkaita kasviuutteita

Xlash Cosmetics perustettiin tavoitteenaan kehittää tehokas ja edullinen seerumi, joka stimuloi ripsien ja kulmien kasvua ja sisältää turvallisia ainesosia, joiden tehokkuus on tieteellisesti todistettu.

Havaitsimme, että hellävaraista ratkaisua tarvittiin vaihtoehdoksi kalliille ja ripsiä vahingoittaville ripsienpidennyksille. Maailmanlaajuisen ja tieteellisen lähestymistavan avulla yrityksemme aloitti Xlash Eyelash Serum -ripsiseerumin avulla mullistavan matkan kohti hyvinvoivia ripsiä.

Xlash on luonnollisia ainesosia sisältävä ripsiseerumi, jonka vaikutukset on tutkittu tieteelllisesti.

Miten Xlash Eyelash Serum -seerumia käytetään? (KÄYTTÖOHJEET)

Xlash Eyelash Serum -seerumia levitetään ohut kerros ripsirajaan rajauskynän tavoin joka ilta tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Taivuttaako Xlash ripsiäni?

Xlash vahvistaa ripsiä ja tekee niistä pidemmän ja runsaamman näköiset, mutta emme voi luvata, että tuote taivuttaa ripsiäsi. Jos haluat kaarevammat ripset, suosittelemme kokeilemaan Xlash Eyelash Curler -ripsientaivutinta.

Miten kauan Xlash Eyelash Serum -seerumia tulee käyttää?

Neljän viikon kuluttua huomaat, että ripsesi ovat kasvaneet. Suosittelemme kuitenkin käyttämään tuotetta noin kuuden viikon ajan, jotta pääset näkemään upeita tuloksia.

Kuinka kauan tulokset kestävät?

Kun olet käyttänyt Xlash-seerumia kuuden viikon ajan ja saanut haluamasi tulokset, voit ryhtyä käyttämään tuotetta 2–3 kertaa viikossa tulosten säilyttämiseksi.

Voinko käyttää meikkiä käyttäessäni Xlash Eyelash Serum -seerumia?

Kyllä, mutta anna tuotteen kuivaa ennen meikkaamista.
Suosittelemme käyttämään seerumia iltaisin ennen nukkumaanmenoa, jotta se saa vaikuttaa rauhassa yön yli.

Voinko käyttää Xlash Eyelash Serum -seerumia ripsienpidennysten kanssa?

Kyllä, sillä Xlash Eyelash Serum on öljytön, joten sitä voi käyttää turvallisesti ripsienpidennysten kanssa.

Voivatko miehet käyttää Xlash Eyelash Serum -seerumia?

Kyllä, Xlash Eyelash Serum sopii kaikille.

Voivatko lapset käyttää Xlash Eyelash Serum -seerumia?

Emme suosittele Xlash Eyelash Serum -seerumia lapsille.

Voinko käyttää Xlash Eyelash Serum -seerumia, jos minulla herkkä iho?

Xlash Eyelash Serum -seerumin turvallisuus on tutkittu useissa riippumattomien tutkimuslaboratorioiden tekemissä tutkimuksissa. Testit ovat osoittaneet, että Xlash Eyelash Serum -seerumi on turvallinen aikuisten iholle ja silmille. Suosittelemme kuitenkin aina testaamaan tuotteen sopivuuden levittämällä sitä korvan taakse tai ranteeseen 48 tuntia ennen käyttöä.

Mitä ainesosia Xlash Eyelash Serum sisältää?

Aktiiviset ainesosat:
 
Biotiini

Biotiini, eli B7-vitamiini, tunnetaan hiusten tervettä kasvua tukevana vitamiinina, joka vahvistaa ja hoitaa kuivia ja hauraita ripsiä.

Rhodiola Rosea -juuri

Luonnonmukainen ruusujuuri sisältää runsaasti luonnollisia yhdisteitä, jotka auttavat tukemaan ripsien kasvua.

Myristoyylipentapeptidi-17

Kliinisesti tutkittu peptidi auttaa todistetusti tukemaan ripsien luonnollista kasvua, minkä ansiosta ripsistä tulee pidemmän ja runsaamman näköiset.

Sisältääkö Xlash Eyelash Serum hormoneja?

Ei sisällä.

Kuinka kauan 3 ml:n Xlash Eyelash Serum -pakkaus kestää?

3 ml:n Xlash Eyelash Serum -pakkaus kestää noin 2–3 kuukautta. Xlash PRO 6 ml kestää noin 5–6 kuukautta.

Saanko parempia tai nopeampia tuloksia, jos käytän Xlash Eyelash Serum -seerumia kaksi kertaa päivässä?

Et. Xlash Eyelash Serum -seerumia tulee käyttää kerran päivässä runsaamman ja kauniimman näköisten ripsien saamiseksi. Päivittäisten käyttömäärien lisääminen ei ole tarpeellista tai suositeltavaa.

Mitä tapahtuu, jos unohdan käyttää Xlash Eyelash Serum -seerumia yhtenä päivänä?

Jos unohdat käyttää Xlash Eyelash Serum -seerumia yhtenä iltana, jatka seuraavana iltana tavalliseen tapaan. Tuotteen säännöllinen käyttö on tärkeää pitkäkestoisten tulosten saamiseksi.

Miten Xlash Eyelash Serum toimii?

Xlash Eyelash Serum tekee ripsistä sekä pidemmän että vahvemman näköiset. Tarvitset kuitenkin hieman kärsivällisyyttä, jotta tuote ehtii vaikuttaa ripsiesi kasvuun.

Milloin näen Xlash Eyelash Serum -seerumin käytön vaikutuksen ripsissäni?

Neljän viikon kuluttua huomaat, että ripsesi ovat kasvaneet. Suosittelemme kuitenkin käyttämään tuotetta pidempään, jotta pääset näkemään upeita tuloksia.

Voinko käyttää Xlash Eyelash Serum -tuotteita, jos olen raskaana tai imetän?

Xlash Eyelash Serum -seerumin turvallisuus on tutkittu useissa riippumattomien tutkimuslaboratorioiden tekemissä tutkimuksissa. Testit ovat osoittaneet, että Xlash Eyelash Serum -seerumi on turvallinen aikuisten koehenkilöiden iholle ja silmille.

Minkään markkinoilla olevan ripsiseerumin vaikutusta ei kuitenkaan ole testattu raskaana olevilla tai imettävillä. Siksi ei ole tieteellistä syytä uskoa, että Xlash Eyelash Serum aiheuttaisi turvallisuusriskin raskauden tai imetyksen aikana. Raskaana olevat asiakkaamme ovat käyttäneet tuotteitamme ongelmitta. Jos olet raskaana tai imetät, suosittelemme, että kysyt neuvoa lääkäriltä tai neuvolasta ennen Xlash Eyelash Serum -seerumin käyttöä.

Miten voin perua tilaukseni?

Jos päätät perua tilauksen sen jälkeen, kun olemme lähettäneet tuotteet, sinulla on velvollisuus palauttaa ne meille omalla kustannuksellasi. Tuotteet tulee palauttaa 14 päivän kuluessa siitä, kun ne on toimitettu sinulle.
Sinun tulee huolehtia tuotteista niiden palauttamiseen saakka. Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä (lukuun ottamatta niiden kohtuullista tarkastelemista), samassa kunnossa kuin ne olivat saadessasi ne, alkuperäisissä tuotepakkauksissa ja palautuskäytännössämme mainitulla palautustavalla.

Kun olet perunut tilauksen ja palauttanut tuotteet, palautamme pankki- tai luottokortiltasi veloitetun summan kokonaisuudessaan. Ilmoitamme sinulle hyvityksestä sähköpostitse kohtuullisen ajan kuluessa. Palautamme maksamasi summan tavallisesti käyttämällä samaa maksutapaa, jolla maksoit ostoksesi. Lahjaksi ostettujen tuotteiden palautukset voidaan hyvittää vain tilauksen tehneen henkilön pankki- tai luottokortille. Käsittelemme hyvityksesi yleensä mahdollisimman nopeasti, kuitenkin 30 päivän kuluessa tilauksen perumisesta.

Miten voin tehdä muutoksia tilaukseeni?

Jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, ota mahdollisimman pian yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua.

En saanut tilausvahvistusta, mitä teen?

Jos et saanut tilausvahvistusta, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Yleensä tämä johtuu siitä, että käyttämäsi maksutapa hylättiin tai sähköpostiosoitteessa on virhe.

Mitkä muut verkkokaupat ovat valtuutettuja Xlash-jälleenmyyjiä?

XLASH Cosmetics -tuotteita myydään useilla sivustoilla, ja tilanne muuttuu jatkuvasti. Jos olet epävarma, ota yhteyttä. Sähköpostiosoitteemme: [email protected]

Voinko käyttää kassalla useita alennuskoodeja?

Et voi. Voit käyttää vain yhden alennuskoodin tilausta kohti.

Miten voin ryhtyä XLASH-jälleenmyyjäksi?

Kuulemme mielellämme lisää työstäsi ja ajatuksistasi. Lähetä

meille tiedot yrityksestäsi, halutuista tuotemääristä, sijainnistasi ja

liiketoimintasi koosta. Näin pystymme helpommin tarjoamaan tarvitsemaasi palvelua.

Täytä oheinen lomake.

Mistä näen XLASH-tuotteiden jälleenmyyntihinnat?

Saat lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite:

Puhelin:

Osoite: