Ilmainen toimitus Suomeen!
Älä missaa uutta tuotettamme Hydro geelinaamio!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Tuotteet

Xlash Eyelash Serum -ripsiseerumi on luonnollisesti pitkien, tuuheiden ja hyvinvoivien ripsien salaisuus. Xlash-ripsiseerumin avulla voit sanoa hyvästit ylläpitoa vaativille ripsipidennyksille, hankalasti kiinnitettäville irtoripsille ja jopa ripsivärille.

Laadukas ripsiseerumi sisältää huolella valittuja luonnollisia uutteita, tehokkaasti kosteuttavia ainesosia sekä tehokkaita aktiiviaineita.

Vaikuttavien tulostensa ansiosta Xlash on noussut Ruotsin suosituimmaksi ripsiseerumiksi ja Xlash-tuotteita myydään maailmanlaajuisesti. Tyytyväisiä asiakkaita on kaikkialla Euroopassa sekä ympäri Aasiaa, Etelä-Amerikkaa ja Yhdysvaltoja.

Maailmassa myydään yksi Xlash Eyelash Serum* joka 30. sekunti ja tyytyväisten asiakkaiden määrä on jatkuvassa kasvussa.

*Perustuu vuosittaiseen myyntidataan ennen uuden tuotteen lanseerausta.

Xlash ja Xlash PRO sisältävät seuraavia ainesosia:

Aqua, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Biotinoyl Tripeptide -1, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Butylene Glycol, Hexylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Fructose, Glucose, Sucrose, Urea, Dextrin, Alanine, Glutamic Acid, Aspartic Acid, Hexyl Nicotinate, Hyaluronic Acid, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (0,0015%).

Mikäli haluat tietää lisää jostain tietystä ainesosasta ja sen vaikutuksesta, lue lisää täältä.

Xlash Eyelash Serum -seerumin turvallisuus on tutkittu useissa riippumattomien tutkimuslaboratorioiden tekemissä tutkimuksissa. Testit ovat osoittaneet, että Xlash Eyelash Serum -seerumi on turvallinen aikuisten iholle ja silmille. Suosittelemme kuitenkin aina testaamaan tuotteen sopivuuden levittämällä sitä korvan taakse tai ranteeseen 48 tuntia ennen käyttöä.

Xlash-ripsiseerumi tukee ripsien kasvua kolmella tavalla:

Kosteuttava koostumus saa ripset näyttämään hyvinvoivilta ja tuuheilta

Aktiiviaineet tukevat ripsien luonnollista kasvua, jolloin ripset näyttävät pidemmiltä

Rauhoittavat, luonnolliset ainesosat ehkäisevät ripsien ennenaikaista irtoamista

Kosteuttavat ainesosat auttavat vahvistamaan ripsiä ja ehkäisevät niiden katkeilua, jolloin ripset voivat kasvaa pidemmiksi.

Aktiiviaineet auttavat ripsiä kasvamaan tukemalla ripsien luonnollista kasvua. Ripsiseerumin aktiiviaineita ovat Biotinyl Tripeptide-1 ja Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide.

Ripsiseerumin koostumus sisältää useita rauhoittavia ainesosia, jotka luovat ripsille ihanteelliset mahdollisuudet kasvaa ja ehkäisevät ripsien ennenaikaista irtoamista. Tämä saa ripset näyttämään pidemmiltä, täyteläisemmiltä ja terveemmiltä.

(Mikäli haluat tietää lisää jostain tietystä ainesosasta ja sen vaikutuksesta, lue lisää täältä.)

Jos haluat lisätietoa meistä ja tuotteistamme, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] tai katso lisätietoa tuotesivuiltamme.

Xlash-tuotteen käyttöaika on kuusi kuukautta sinetin avaamisen jälkeen. Avaamattomana tuote säilyy kolme vuotta

Suosittelemme säilyttämään tuotteet tasalämpöisessä ja kuivassa paikassa. Niitä voidaan säilyttää esimerkiksi jääkaapissa.

Kyllä. Kosmetiikan testaaminen eläimillä on EU:ssa kokonaan kielletty. Mitään EU:ssa myytävistä tuotteistamme (tai niiden ainesosista) ei ole testattu eläimillä.

Xlash ei testaa ainesosiaan tai tuotteitaan eläimillä. Xlash ja Xbrow eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia ja tuotteet sopivat vegaaneille.

Xlash ja Xbrow ovat siis cruelty-free, vaikka niillä ei ole virallista sertifiointia.

Kyllä. Tuotteemme sopivat vegaaneille, sillä niissä ei ole eläinperäisiä ainesosia.

Xlash ja Xbrow on kehitetty ja ja valmistettu EU:ssa (Ruotsissa ja Espanjassa). EU:n kosmetiikkalainsäädännössä kosmeettisen valmisteen ja sen ainesosien kaikenlainen testaaminen eläimillä on ehdottomasti kielletty.

Xlash-tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, mutta suosittelemme aina kokeilemaan tuotetta pienelle alueelle 48 tuntia ennen käyttöä.

Levitä ohut kerros seerumia kyynärvarteen ja katso, miten ihosi reagoi. Jos mitään reaktioita ei ilmene, voit käyttää tuotetta.

Tuotteemme valmistetaan Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Etelä-Koreassa (geelisilmälaput).

3 ml seerumia sisältävä Xlash Eyelash Serum kestää päivittäisessä käytössä keskimäärin 2-3 kuukautta. 6 ml seerumia sisältävä Xlash PRO kestää säännöllisessä käytössä keskimäärin 5-6 kuukautta.

Useimmat asiakkaamme käyttävät Xlash-seerumia päivittäin 2-3 kuukauden ajan ja siirtyvät sitten ylläpitovaiheeseen, jolloin 2-3 levityskertaa viikossa riittää. Tämä vaikuttaa luonnollisesti tuotteen riittoisuuteen.

Hygieniasyistä suosittelemme vaihtamaan Xlash-seerumin uuteen kuuden kuukauden (6 kk) kuluttua tuotteen avaamisesta. Xlash PRO -seerumi tulisi vaihtaa uuteen kahdeksan kuukauden (8 kk) kuluttua avaamisesta.

Avaamattoman tuotteen säilyvyys on kolme vuotta.

Suosittelemme säilyttämään tuotteet tasalämpöisessä ja kuivassa paikassa. Niitä voidaan säilyttää esimerkiksi jääkaapissa.

Kyllä, sillä Xlash Eyelash Serum on öljytön, joten sitä voi käyttää turvallisesti ripsienpidennysten kanssa.

Ärsytystä ei ole ilmennyt tuotteen ohjeistetussa käytössä tai tuotteen läpikäymissä tarkoissa turvallisuustesteissä*. Tuotetta ei kuitenkaan ole testattu henkilöillä, jotka ovat allergisia tuotteen sisältämille ainesosille. Mikäli sinulla on allergioita, tarkistathan tuotteen ainesosalistan ennen käyttöä täältä.

Koostumus on kehitetty mahdollisimman hellävaraiseksi. Tuotteeseen on lisätty yhdistelmä useita rauhoittavia ainesosia ja sen koostumusta on säädetty paksummaksi, jolloin riski seerumin joutumiselle silmiin pienenee.

Jos tuotetta joutuu silmiin, suosittelemme huuhtelemaan silmät puhtaalla vedellä mahdollisimman pian. Näin ehkäistään odottamattomia ja ei-toivottuja reaktioita sekä ärsytystä.

Mikäli sinulla on vuotavat silmät, älä käytä tuotetta. Vuotavien silmien kanssa riski seerumin joutumisesta sellaisille pinnoille joihin sitä ei ole tarkoitettu, on suurempi.

*Testit on tehty 15 naiselle, joiden ikähaarukka on 18-66.

Tuotteemme eivät sisällä hormoneja.

Yksi aktiiviaineistamme on Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (pitoisuus 0,0015%), joka on prostaglandiinijohdannainen. Tämä ainesosa on EU:n kosmetiikkatuotteissa sallittujen ainesosien (CosIng) listalla ja sen käyttö on siis kosmetiikassa sallittu. Sillä on karvaa hoitava vaikutus, jota hyödynnämme ripsien luonnollisen kasvun tukemisessa.

Prostaglandiinit ja prostaglandiinijohdannaiset eivät ole hormoneja. Ne ovat luonnollisia rasvoja, joita löytyy miltei jokaisesta ihmiskehon kudoksesta. Niiden puoliintumisaika on lyhyt ja kosmetiikassa aktiiviaineemme vaikuttavat karvaa hoitavalla tavalla paikallisesti, vain niissä kohdissa, joihin tuotetta on levitetty. Kun ainesosa on muuttunut epäaktiiviseksi, se poistuu kehosta kuona-aineiden mukana.

Elimistössä on useita kudoksia, jotka tuottavat prostaglandiineja. Toisin kuin rauhasten tuottamia hormoneja, jotka liikkuvat elimistössä verenkierron mukana, prostaglandiineja tuotetaan elimistössä lähellä sitä aluetta, jossa niitä tarvitaan. Toisin sanoen, ne toimivat viestinviejinä, mutta eivät liiku ympäriinsä.

Usein prostaglandiineihin viitataan niin, että niillä on hormonien kaltaisia vaikutuksia, jolloin voi syntyä väärinkäsitys, että prostaglandiinit olisivat hormoneja. Edellisellä tarkoitetaan, että prostaglandiinit vaikuttavat paikallisesti läsnäolollaan elimistön reaktioihin. Koostumuksessamme tämä tarkoittaa sitä, että aktiiviaineet vaikuttavat paikallisesti vain sillä alueella, mihin ne on levitetty ja tukevat karvan luonnollista kasvua hoitamalla sitä.

Kaikki Xlash-seerumissa käytettävät ainesosat ovat EU:n kosmetiikkatuotteelle asettamien säädösten mukaisia. Ainesosien turvallisuus on arvioitu ja varmistettu.

Xlash vahvistaa ripsiä ja tekee niistä pidemmän ja runsaamman näköiset, mutta emme voi luvata, että tuote taivuttaa ripsiäsi. Jos haluat kaarevammat ripset, suosittelemme kokeilemaan Xlash Eyelash Curler -ripsientaivutinta.

Xlash-ripsiseerumi levitetään yläripsien tyveen, puhtaalle iholle. Xlash-ripsiseerumissa on ohut sivellin, jolla seerumi on helppo levittää.

Suosittelemme käyttämään Xlash-seerumia vain yläripsien tyvessä ja välttämään silmän sisänurkkaa. Seerumia ei kannata levittää alaripsien tyveen tai silmien sisänurkkiin, sillä silmien räpyttäminen saattaa levittää tuotetta.

Suosittelemme käyttämään Xlash-ripsiseerumia kerran päivässä, mieluiten iltaisin.

Lue lisää Xlash-seerumin käytöstä täältä.

Suosittelemme käyttämään Xlash-ripsiseerumia kerran päivässä (mieluiten iltaisin) 2-3 kuukauden ajan, tai kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen.

Sen jälkeen voit ylläpitää tuloksia levittämällä Xlash-seerumia 2-3 kertaa viikossa.

Et. Xlash Eyelash Serum -seerumia tulee käyttää kerran päivässä runsaamman ja kauniimman näköisten ripsien saamiseksi. Päivittäisten käyttömäärien lisääminen ei ole tarpeellista tai suositeltavaa.

Jos unohdat käyttää Xlash Eyelash Serum -seerumia yhtenä iltana, jatka seuraavana iltana tavalliseen tapaan. Tuotteen säännöllinen käyttö on tärkeää pitkäkestoisten tulosten saamiseksi.

Neljän viikon kuluttua huomaat, että ripsesi ovat kasvaneet. Suosittelemme kuitenkin käyttämään tuotetta pidempään, jotta pääset näkemään upeita tuloksia

Xlash ja Xbrow ovat kosmeettisia tuotteita ja niiden hoitavat ominaisuudet vaikuttavat karvoihin vain silloin, kun tuotetta käytetään. Jos tuotteen käyttö lopetetaan, ripset/kulmat palaavat ennalleen.

Kun ripset/kulmat kasvavat, eikä niitä ravita hoitavalla tuotteella, ne jatkavat kasvuaan samanlaisina, kuin ennen seerumin käyttöä.

Kyllä, Xlash Eyelash Serum sopii kaikille.

Emme suosittele Xlash Eyelash Serum -seerumia lapsille.

Xlash Eyelash Serum -seerumin turvallisuus on tutkittu useissa riippumattomien tutkimuslaboratorioiden tekemissä tutkimuksissa. Testit ovat osoittaneet, että Xlash Eyelash Serum -seerumi on turvallinen aikuisten koehenkilöiden iholle ja silmille.

Minkään markkinoilla olevan ripsiseerumin vaikutusta ei kuitenkaan ole testattu raskaana olevilla tai imettävillä. Siksi ei ole tieteellistä syytä uskoa, että Xlash Eyelash Serum aiheuttaisi turvallisuusriskin raskauden tai imetyksen aikana. Raskaana olevat asiakkaamme ovat käyttäneet tuotteitamme ongelmitta. Jos olet raskaana tai imetät, suosittelemme, että kysyt neuvoa lääkäriltä tai neuvolasta ennen Xlash Eyelash Serum -seerumin käyttöä.

Kyllä, mutta anna tuotteen kuivaa ennen meikkaamista. Suosittelemme käyttämään seerumia iltaisin ennen nukkumaanmenoa, jotta se saa vaikuttaa rauhassa yön yli.

Xlash- ja Xlash PRO -ripsiseerumeissa on sama koostumus, mutta eri pakkauskoko. Xlash sisältää 3 ml ripsiseerumia ja Xlash PRO sisältää 6 ml ripsiseerumia. Tuotteiden ero on siis siinä, kauanko ripsiseerumi kestää käytössä.

Xlash ja Xbrow täyttävät halal-vaatimukset, vaikka niillä ei ole virallista halal-sertifiointia. Tuotteissa on pieni määrä denaturoitua alkoholia. Denaturoitu alkoholi on prosessoitu niin, että se on menettänyt päihdyttävän vaikutuksensa. Myrkyllisten ominaisuuksien vuoksi denaturoitu alkoholi on useimmiten myös pelkkää halal-kosmetiikkaa käyttävien asiakkaiden hyväksymä ainesosa.

Xlash ja Xbrow eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia, joiden vuoksi tuotteet olisivat haram, kiellettyjä. Tuotteissa käytetään kasvipohjaista glyseriiniä ja synteettistä ureaa.

Xlash ja Xbrow on kehitetty ja ja valmistettu EU:ssa (Ruotsissa ja Espanjassa). EU:n kosmetiikkalainsäädännössä kosmeettisen valmisteen ja sen ainesosien kaikenlainen testaaminen eläimillä on ehdottomasti kielletty.

Mikäli haluat tietää lisää jostain tietystä ainesosasta ja sen vaikutuksesta, lue lisää täältä.

Xbrow Eyebrow Serum -kulmakarvaseerumi muotoilee epätasaisia, harvoja, ylinypittyjä ja hentoja kulmakarvoja, jolloin kulmakarvat saavuttavat täyden muotonsa ja täyteläisyytensä. Yhdistelmä vahvistavia ja kosteuttavia ainesosia tukee karvojen luonnollista kasvua ja parantaa niiden kiiltoa. Hellävarainen koostumus sisältää useita luonnollisia uutteita ja antioksidantteja.

Kulmakarvaseerumin tulokset näkyvät neljän viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Xbrow tukee vaikutelmaa tuuheista kulmakarvoista kolmella tavalla:

1. Vahvistavat ainesosat auttavat vahvistamaan ohuita kulmakarvoja (hydrolysoitu vehnäproteiini ja B5-provitamiini)

2. Aktiiviaineet tukevat kulmakarvojen luonnollista kasvua, jolloin harvat ja ylinypityt kulmat säilyttävät luontaisen tuuheutensa (biotiinipeptidi ja Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide)

3. Kosteuttava koostumus auttaa kulmakarvoja näyttämään tuuheammilta ja kiiltävämmiltä (hyaluronihappo, kasvipohjainen glyseriini ja aminohapot)

Xbrow Eyebrow Serum -kulmakarvaseerumin päivittäinen käyttö voi saada kulmakarvat näyttämään tuuheammilta jo 28 päivässä.

Vaikuttavien tulostensa ansiosta Xlash on noussut Ruotsin suosituimmaksi ripsiseerumiksi. Olemme aina olleet ylpeitä tuotteistamme, mutta olemme pyrkineet myös kehittämään niitä entistä paremmiksi. Pyrimme jatkuvasti oppimaan uusia asioita ja hyödyntämään uusia löytöjä, palautetta ja näkemyksiä.

Innovaation ja oppimisen kautta kehittyvänä yrityksenä haastoimme itsemme selvittämään, voisiko Xlash olla vielä parempi. Löysimme uuden lähestymistavan, jonka myötä lopputulokset ovat vielä entistäkin paremmat ja koostumus hellävaraisempi. Olemme päivittäneet kaikki ainesosat varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat vain parasta laatua.

“Ripsiseerumi” ja “ripsienkasvatusseerumi” ovat usein arkikielessä synonyymejä, vaikka eri tuotteiden tyypeissä ja koostumuksissa on runsaasti eroja. Markkinoilla on useita erilaisia ripsiin käytettäviä seerumeita, joilla on erilaisia vaikutuksia.

Osa koostumuksista keskittyy ravitsemaan ripsiä esimerkiksi risiiniöljyn tai muiden ainesosien avulla. Nämä tuotteet voivat hoitaa heikkoja ja vaurioituneita ripsiä esimerkiksi ripsipidennysten poiston jälkeen. Usein tämänkaltaiset hoitavat tuotteet levitetään ripsiin kuten ripsiväri. Ne eivät välttämättä tue ripsien varsinaista kasvua, sillä ne on tarkoitettu vain ravitsemaan ripsiä.

Xlash-koostumus on kehitetty tukemaan ripsien luonnollista kasvua. Tämä edellyttää, että tuote levitetään suoraan ripsityveen.

Tutkimuksissamme 96,67 % käyttäjistä ilmoitti, että ripset olivat pidemmät, kun Xlash-seerumia oli käytetty 12 viikkoa. Käyttäjistä 73,33 % huomasi eron jo neljän viikon käytön jälkeen.*

*30 naista, ikä 20–56, itsearviointi. Lisäksi laitetestaus valituilla käyttäjillä.

Usein Xlash-seerumin tulokset näkyvät jo 4-6 viikon käytön jälkeen, mutta toisinaan seerumia on käytettävä hieman pidempään ennen kuin tulokset näkyvät. Jo 4-6 viikon aikana useimmat käyttäjät näkevät jonkin verran tuloksia yksittäisten ripsien pidentyessä ja 12 viikon sisällä tulokset ovat olleet useimmilla selkeästi nähtävissä.

Ripset kasvavat kolmessa vaiheessa ja noin 40 % yläripsistä on aina kasvuvaiheessa. Loput ripset ovat kasvusyklin eri vaiheissa ja siirtyvät kasvuvaiheeseen myöhemmin.

Ripsien eritahtinen kasvuprosessi on syy sille, miksi ensin on havaittavissa vain yksittäisiä pidempiä ripsiä. Muut ripset seuraavat myöhemmin perässä, kun ripsiseerumin käyttöä jatketaan säännöllisesti.


Tutkimuksissamme 96,67 % käyttäjistä ilmoitti, että ripset olivat pidemmät, kun Xlash-seerumia oli käytetty 12 viikkoa. Käyttäjistä 73,33 % huomasi eron jo neljän viikon käytön jälkeen.*

*30 naista, ikä 20–56, itsearviointi. Lisäksi ihotautilääkärin ja silmälääkärin testit sekä edistykselliset, ihon herkkyyttä mittaavat testit UV-lampun avulla.

Suosittelemme käyttämään tuotetta 12 viikon ajan ja arvioimaan tuloksia sitten uudelleen. Osalla käyttäjistä kestää hieman pidempään, ennen kuin tulokset alkavat näkyä.

Syy tulosten näkymiseen eri vaiheessa on ero karvojen kasvuvaiheissa. Ripset kasvavat kolmessa syklissä kuten hiukset — osa karvoista kasvaa ja osa on lepotilassa. Kun kaikki ripset kasvavat eri tahdissa, ei missään vaiheessa tule hetkeä, jolloin kaikki ripset olisivat yhtäaikaa lepotilassa ja ripset puuttuisivat silmästä kokonaan. Ripsien kasvusyklistä riippuu myös se, miten nopeasti ripsiseerumin vaikutukset näkyvät.

Karvojen kasvun ensimmäinen sykli on nimeltään anageeni- eli kasvuvaihe ja se kestää tyypillisesti 30-60 päivää. Vain ne ripset, jotka ovat ripsiseerumin levityshetkellä kasvuvaiheessa, hyötyvät ripsiseerumin käytöstä. Kaikista ripsistä on kasvuvaiheessa yleensä noin 40 %.

Kasvuvaiheen jälkeen ripset siirtyvät katageeni- eli irtoamisvaiheeseen. Irtoamisvaihe kestää yleensä noin 2-3 viikkoa ja sen aikana karvan kasvu päättyy.

Kolmas vaihe on telogeeni- eli lepovaihe. Lepovaiheen aikana ripset eivät kasva ja ne irtoavat. Lepovaihe voi kestää 3-4 kuukautta.

Ripsien eritahtinen kasvuprosessi on syy sille, miksi ensin on havaittavissa vain yksittäisiä pidempiä ripsiä. Muut ripset seuraavat myöhemmin perässä, kun ripsiseerumin käyttöä jatketaan säännöllisesti.
 Tutkimuksissamme 96,67 % käyttäjistä ilmoitti, että ripset olivat pidemmät, kun Xlash-seerumia oli käytetty 12 viikkoa. Käyttäjistä 73,33 % huomasi eron jo neljän viikon käytön jälkeen.*

*30 naista, ikä 20–56, itsearviointi. Lisäksi laitetestaus valituilla käyttäjillä.

Ei, Xlash-seerumia käytetään vain yläripsissä. Seerumia ei kannata levittää alaripsien tyveen tai silmien sisänurkkiin, sillä silmien räpyttäminen saattaa levittää tuotetta.

Kun lopetat Xlash-ripsiseerumin käytön, ripset palaavat vaiheittain ennalleen. Kun ripset kasvavat, eikä niitä ravita hoitavalla tuotteella, ne jatkavat kasvuaan samanlaisina, kuin ennen ripsiseerumin käyttöä.

Hygieniasyistä Xlash-seerumia ei kannata jakaa kenenkään kanssa.

Xlash-seerumia voisi käyttää myös kulmakarvoille, mutta suosittelemme kulmiin ensisijaisesti Xbrow Eyebrow Serum -kulmakarvaseerumia, joka on kehitetty erityisesti kulmakarvoille. Xbrow-seerumin applikaattori varmistaa ihanteellisen levittyvyyden, jolloin seerumi leviää kulmakarvoihin tasaisesti ja tuottaa ihanteellisen lopputuloksen.

Xlash sopii myös herkillä silmille. Tuotekehityksemme pyrkimyksenä on tehdä ripsiseerumista niin hellävarainen kuin mahdollista. Xlash sisältää useita rauhoittavia uutteita sekä huolella valittuja ainesosia, joiden tehtävänä on tukea ripsien luonnollista kasvua. Teimme koostumuksesta myös hieman paksumman, jotta riski seerumin valumiselle silmiin pienenee.

Tuote on testattu ihotauti- ja silmälääkärien valvonnassa, eikä ärsytystä havaittu.

Mikäli haluat tietää lisää hellävaraisesta koostumuksesta, voit tutustua aiheeseen tarkemmin tällä sivulla, jossa on lisätietoja käyttämistämme ainesosista.

Turvallisuustesteissä, joissa tutkittiin tuotteen ohjeenmukaista käyttöä, ei havaittu sivuvaikutuksia.

Kaikki Xlash-seerumissa käytettävät ainesosat ovat EU:n kosmetiikkatuotteille asettamien säädösten mukaisia. Ainesosien turvallisuus on arvioitu ja varmistettu.

Meille tuotteen turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja otamme aiheen vakavasti. Olemme satsanneet tuotekehitykseen merkittävästi resursseja, ja testaamme kaikki tuotteet huolellisesti ennen kuin ne päästetään myyntiin, jotta voimme varmistua niiden turvallisuudesta ja tehokkuudesta. On erittäin tärkeää, että asiakkaamme kokevat tuotteen käytön turvalliseksi.

Jos tuotetta joutuu silmiin, suosittelemme huuhtelemaan silmät puhtaalla vedellä mahdollisimman pian. Näin ehkäistään odottamattomia ja ei-toivottuja reaktioita sekä silmien ärsytystä.

Yksi aktiiviaineistamme on prostaglandiinijohdannainen Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, jonka pitoisuus on 0,0015%.

Kaikki Xlash-seerumissa käytettävät ainesosat ovat EU:n kosmetiikkatuotteelle asettamien säädösten mukaisia. Ainesosien turvallisuus on arvioitu ja varmistettu.

Tämä ainesosa sisältyy EU:n kosmetiikkatuotteissa sallittujen ainesosien listaan ja sen tehtävä on hoitaa karvaa. Hyödynnämme hoitavaa ominaisuutta, joka tukee ripsien ja kulmien luonnollista kasvua.

Prostaglandiinit ovat rasvayhdisteitä, joita on liki jokaisessa ihmiselimistön kudoksessa. Prostaglandiinijohdannaiset imitoivat luonnollisesti ilmenevien prostaglandiinien toimintaa. Eri prostaglandiineilla on erilaisia vaikutuksia ja ne voivat läsnäolollaan vaikuttaa elimistön luonnollisiin reaktioihin. On tärkeää huomioida, että eri prostaglandiineilla ja prostaglandiinijohdannaisilla on erilaisia vaikutuksia.

Prostaglandiinit toimivat viestinviejinä ja niillä on yleensä lyhyt puoliintumisaika. Kun prostaglandiinit muuttuvat epäaktiivisiksi, ne poistuvat elimistöstä kuona-aineina. Tästä syystä ne voivat vaikuttaa vain sellaisiin soluihin, joiden läheisyydessä ne ovat. Eli ripsiä ja kulmakarvoja hoitavat seerumimme vaikuttavat vain paikallisesti sillä alueella, mihin tuotetta on levitetty.

On tärkeää huomioida myös tuotteessa käytetyn aktiiviaineen pitoisuus. Koostumuksemme sisältää 0,0015% aktiivista ainesosaa. Tämä erittäin matala pitoisuus auttaa tukemaan ripsien luonnollista kasvua hoitavan vaikutuksensa ansiosta, mutta ohjeen mukaista käyttöä tutkivissa testeissämme ei ole huomattu sivuoireita.

Ripsiseerumien turvallisuutta selvittävissä tutkimuksissa prostaglandiinijohdannaisten turvallisuusprofiili on yleisesti todettu hyväksi, kun tuotetta on levittetty pinnallisesti yläripsien tyveen.

Prostaglandiinijohdannaisten ei-toivottuja sivuvaikutuksia raportoidaan yleensä vain sellaisissa tutkimuksissa, joissa suurempia pitoisuuksia lääketieteellisessä käytössä olevaa prostaglandiinijohdannaista on käytetty lääkkeessä, joka on toistuvasti suorassa kontaktissa silmän kanssa.

Mikäli Xlash-seerumia joutuu silmiin, tulee silmät varotoimenpiteenä huuhdella puhtaalla vedellä, jotta odottamattomilta ja ei-toivotuilta vaikutuksilta ja silmän ärsytykseltä vältyttäisiin.

Maksaminen

Verkkokaupassamme käyvät maksutapoina Klarna ja pankki- tai luottokortti (VISA, MasterCard, American Express, Maestro ja Visa Electron).

Näitä vaihtoehtoja käyttämällä voit valita, haluatko maksaa tilauksesi heti vai myöhemmin tai jakaa maksun osiin.

Hyväksymämme maksuvaluutat ovat Englannin punta, Yhdysvaltain dollari, euro ja Ruotsin kruunu.

Mikä Klarna on?

Klarna on ruotsalainen maksupalveluiden tarjoaja, joka vastaa maksustasi kokonaan. Klarna tarjoaa sujuvan maksuvaihtoehdon yli 70 000 verkkokaupassa. Klarnan turvallista maksujen käsittelyä on käyttänyt jo yli 60 miljoonaa asiakasta ympäri maailman.

Kortin myöntäjä voi tarkistaa tai vahvistaa maksun pankki- tai luottokorttia käytettäessä. Jos käyttämäsi kortin myöntäjä ei hyväksy maksuasi, emme hyväksy tilaustasi emmekä vastaa mahdollisista viivästyksistä tai toimittamatta jättämisestä, eikä meillä ole velvollisuutta ilmoittaa hylkäämisen syytä.

Veloitus näkyy 24 tunnin kuluessa ostotapahtumasta.

Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] ja ilmoita maksutietosi, niin autamme sinua.

Emme voi käsitellä tilaustasi, ennen kuin olet maksanut sen kokonaan. Voit maksaa yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla täyttämällä tarvittavat tiedot Tilauksen yhteenveto -sivulla.

Saamastasi virheilmoituksesta riippuen voit kokeilla seuraavia:

– Kokeile käyttää toista selainta

– Tyhjennä välimuisti ja poista evästeet

– Tarkista pankkitilisi

– Yritä myöhemmin uudelleen

– Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Et voi. Voit käyttää vain yhden alennuskoodin tilausta kohti.

Digitaalinen lahjakortti

Lisää lahjakortin koodi sille varattuun kenttään kassalla ennen tilauksen maksamista. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluun täällä [email protected]

Voit käyttää lahjakortista vain haluamasi summan. Voit käyttää samaa lahjakorttikoodia niin kauan kuin se on voimassa ja kortille ladattua arvoa riittää.

Jos tilauksen loppusumma on suurempi kuin lahjakorttisi arvo, voit maksaa loppuosan toisella maksutavalla.

Tarkista lahjakortin tämänhetkinen saldo asiakaspalvelusta [email protected] .

Kyllä! Lahjakortti käy myös alennushintaisiin tuotteisiin.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun, niin autamme!

Toimitus

XLASH Cosmetics toimittaa tuotteita ympäri maailmaa lukuun ottamatta maita, joissa meillä on yhteistyökumppanit. Jos et löydä maatasi, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua.

Tilauksen käsittely kestää 1–2 arkipäivää. Sen jälkeen toimittamisesta vastaa kuljetusliike, kuten Royal Mail, DHL tai UPS. Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostitse lähetysilmoituksen, jossa on tilauksen seurantatunnus.

Kun tilauksesi on noudettavissa, saat vahvistuksen sähköpostitse.

Jos et löydä tilaustasi, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua.

Xlash tarjoaa maksuttoman toimituksen ympäri maailmaa.

Postinumeroa koskevaan virheilmoitukseen voi olla useita syitä. Sen tarkoituksena on varmistaa, että tilaukset pystytään toimittamaan asianmukaisesti ja ajallaan ilman osoitetta koskevia epäselvyyksiä.

Varmista, että postinumero on oikein.

Se tulee olla kirjoitettu oikeassa muodossa, eikä se saa sisältää erikoismerkkejä.

Kyllä, jos maksat pankki- tai luottokortilla.

Asiakkaat EU-maissa:

Jos asut EU-maassa, voit tehdä tilauksen EU-verkkosivustomme kautta tuontiveron välttämiseksi. Lähetämme EU-sivustomme kautta tehdyt tilaukset Euroopasta. Asiakas vastaa mahdollisista veroista ja tullimaksuista, jos EU-maahan lähetettävä tilaus on tehty kansainvälisen verkkosivustomme kautta.

Jos asut muussa kuin EU-maassa tai Yhdysvalloissa, vastaat toimituskustannuksista maahantuojana.

Selvitä tarkka summa paikallisilta tulliviranomaisilta ennen tuotteen ostamista, sillä emme vastaa näistä kuluista.

Pikatoimitus:

Verot tai tullimaksut voivat koskea kaikkia maita, ja sinun tulee tarkistaa omaa tilannettasi koskevat lait etukäteen. Jos kieltäydyt maksamasta näitä maksuja, tästä aiheutuvia lisäkustannuksia ei hyvitetä, vaikka et vastaanottaisi tuotetta.

Xlash.fi tarjoaa ilmaisen toimituksen ympäri maailman. Tilaukset toimittaa Suomessa PostNord ja muihin maihin DHL. Lähetämme tilauksesi arkisin 24 tunnin kuluessa.

Toimitusaika:

Suomi: 2-4 arkipäivää

Eurooppa ja Irlanti 3-7 arkipäivää

Muut maat: 5-10 arkipäivää

Palautukset:

14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä ja sinetöidyssä pakkauksessa.

Kyllä, jos otat meihin yhteyttä, ennen kuin olemme käsitelleet ja lähettäneet tilauksesi.

Jos päätät perua tilauksen sen jälkeen, kun olemme lähettäneet tuotteet, sinulla on velvollisuus palauttaa ne meille omalla kustannuksellasi. Tuotteet tulee palauttaa 14 päivän kuluessa siitä, kun ne on toimitettu sinulle. Sinun tulee huolehtia tuotteista niiden palauttamiseen saakka. Tuotteet tulee palauttaa käyttämättöminä (lukuun ottamatta niiden kohtuullista tarkastelemista), samassa kunnossa kuin ne olivat saadessasi ne, alkuperäisissä tuotepakkauksissa ja palautuskäytännössämme mainitulla palautustavalla.

Kun olet perunut tilauksen ja palauttanut tuotteet, palautamme pankki- tai luottokortiltasi veloitetun summan kokonaisuudessaan. Ilmoitamme sinulle hyvityksestä sähköpostitse kohtuullisen ajan kuluessa. Palautamme maksamasi summan tavallisesti käyttämällä samaa maksutapaa, jolla maksoit ostoksesi. Lahjaksi ostettujen tuotteiden palautukset voidaan hyvittää vain tilauksen tehneen henkilön pankki- tai luottokortille. Käsittelemme hyvityksesi yleensä mahdollisimman nopeasti, kuitenkin 30 päivän kuluessa tilauksen perumisesta.

Jos haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, ota mahdollisimman pian yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua.

Yleiset

Palvelemme viikoittain tuhansia asiakkaita, ja tavoitteenamme on pitää heidät kaikki tyytyväisinä. Jos kaikesta huolimatta et ole tyytyväinen Xlashilta tilaamaasi tuotteeseen, saat rahasi takaisin. Suosittelemme kuitenkin käyttämään Xlash Eyelash Serum -ripsiseerumia tai Xbrow Eyebrow Serum -kulmaseerumia vähintään 4–6 viikon ajan hyvien tulosten saamiseksi. Jos olet tyytymätön ostamaasi tuotteeseen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ja liitä mukaan tilausnumero.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Ei hyvitetä. Saat lisätietoa tuotteen palauttamisesta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: [email protected]

Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua.

Kun olet perunut tilauksen ja palauttanut tuotteet, palautamme pankki- tai luottokortiltasi mahdollisesti veloitetun summan kokonaisuudessaan. Ilmoitamme sinulle hyvityksestä sähköpostitse kohtuullisen ajan kuluessa. Palautamme maksamasi summan tavallisesti käyttämällä samaa maksutapaa, jolla maksoit ostoksesi. Lahjaksi ostettujen tuotteiden palautukset voidaan hyvittää vain tilauksen tehneen henkilön pankki- tai luottokortille. Käsittelemme hyvityksesi yleensä mahdollisimman nopeasti, kuitenkin 30 päivän kuluessa tilauksen perumisesta.

Totta kai. Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], niin autamme sinua.

Sen jälkeen, kun olet ottanut meihin yhteyttä sähköpostitse, prosessi kestää noin 1–2 viikkoa riippuen siitä, kuinka nopeasti saamme palautuksen.

Jos jokin ostamasi tuote on vahingoittunut, viallinen tai väärä, voit vaihtaa tuotteen tai saada hyvityksen lainmukaisten oikeuksiesi mukaisesti. Jos tuote on mielestäsi viallinen, palauta tuote meille palautuskäytännön mukaisesti. Sinun tulee ilmoittaa asiasta ja ottaa meihin yhteyttä seitsemän päivän kuluessa saatuasi toimituksen. Jos sinulla on kysyttävää palautuksista, ota yhteyttä sähköpostitse: [email protected]

Jos et saanut tilausvahvistusta, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Yleensä tämä johtuu siitä, että käyttämäsi maksutapa hylättiin tai sähköpostiosoitteessa on virhe.

Emme tallenna pankki- ja luottokorttitietoja.

XLASH Cosmetics -tuotteita myydään useilla sivustoilla, ja tilanne muuttuu jatkuvasti. Jos olet epävarma, ota yhteyttä. Sähköpostiosoitteemme: [email protected]

SEURAA MEITÄ @xlashcosmetics

Ostoskorisi (0)

Ostoskori on tyhjä.

spinner